Breaking News
Home / Nglaras / Wartel, warung telekomunikasi

Wartel, warung telekomunikasi

Tahun-tahun awal abad milenium ini, wong-wong nek butuh nilpun, mesti do mara nang panggonan sing arane wartel, singkatan saka warung telekomunikasi. Jaman semana,¬†Wartel, warung telekomunikasi pating tlecek, saben dalan gede mesti eneng. Hape karo tilpun omah, durung akeh sing duwe, tur isih larang regane. Hape siemens s5, tahun 1999 nek ra kleru sak elingku regane 2,5 yuta, ning bensin tahun iku 600 tekan 1000 repis, saiki bensin wis pitung ewuan … nek ngitung kasar, pingke 7, sekitar limalas yuta … mantep yo ?

Saiki, kayane wis ora eneng wartel, ora tau delok blas, mung kadang-kadang isih nemu bekase bilike, kaya sing tak poto iki.

Lha saiki hape 200ewu ae wis canggih, kaya s25 je … nambah sithik, 600ewu wis sing android, hape merk ra jelas, ning wis mayan lah, nek meh ngirit yo bekas ae wis entuk kok, ragad pulsa yo pada ae, uga murah.
Saiki sing kayane nasibe wis meh pada, warnet alias warung internet, gara-gara gadget, hape wis canggih, ndadekne warnet mulai ketinggalan jaman.

About Janoko Ceking

Kumpulane cah-cah sing angger nulis apa sing dilakoni

Check Also

Mie Ayam

Mie Ayam

Mie Ayam … sapa sih wong indonesia sing ora reti panganan iki ? Nek ora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *