Breaking News
Home / Teknologi / Warnet cilik sing lumayan cepet internete

Warnet cilik sing lumayan cepet internete

Ra sengaja pas dolan-dolan, muter2 ae nunggang motor, terus leren tuku ngombe nang warung, tibake warunge sisan eneng warnete. Yowis, leren sisan nganggo warnet, iso bukak web, ngecek emailku ki. Tak jajal, iseng2 ae ngecek donlote, sepira cepete … lha … ha kok banter … yo seneng banget

Aku golek2 ae link-link game, film sing tak senengi, download sisandene ki … banter lho, entuk 2mbps, mayan tho cah ?

Padahal nek ndelok panggonane, jan ra pantes, ambune rokok campur karo mambu mie sing lagi digawe, jebule iso mesen mangan, sego goreng, mie godog apa goreng yo eneng, mung limang eweu repis, murah yo ?

Jarang banget, iso nemu warnet cilik sing lumayan cepet internete kaya ngene …

About Gagak Rimang

Kumpulane wong-wong sing seneng mlaku-mlaku, ndeloki panggonan sing nyenengke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *