Breaking News
Home / Nglaras / udan

udan

wulan november wis mulai wayah udan, meh saben dino udane teko terus, yo disyukuri ae lah. Nanging jenenge menungsa, diparingi udan jare kok udan terus meh lungo-lungo kangelan, omah do bocor, opo meneh nek sampek ono banjir…di paringi panas karo gusti Allah sambat jare banyu angel, hawane panas ra jenak le turu. nek nuruti karepe menungsa ra ono enteke. dino iki udan wis kawit sore nganti bengi rung mandeg, mulane deres banget nganggo bledek barang nganti listrike di pateni PLN. untunge bengi wis murup maneh listrike. nek udan ki penak hawane adem le turu krasa kepenak karo kemulan. ning nek omahe bocor yo kapiran, opo meneh saiki golek tukang dandan omah wis angel. wayah udan kudu ngati-ati, ojo buang sampah sembarangan, kalen-kalen podo di resiki ben ra mampet, lungo-lungo sangu payung lan jaket ben ra kudanan trus lara. nek bocah-bocah udan malah seneng iso udan-udanan nek mulih sekolah karo sepatune di cincing, perkoro engko tekan omah di dukani ibune dipikir keri. jaman cilikku biyen yo ngono kui, udan-udanan nang ngarep omah nganti dijewer ibuku, nek wis dikeroki amargo masuk angin hehehe…

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Mie Ayam

Mie Ayam

Mie Ayam … sapa sih wong indonesia sing ora reti panganan iki ? Nek ora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *