Breaking News
Home / Plesiran / Taman woh-wohan mekarsari

Taman woh-wohan mekarsari

Taman woh-wohan mekarsari, nang daerah kutha bekasi, jawa barat, sayang nggone rada panas, nanging resik lan asri, ora akeh anak gajah alias bledug hehehe. Saka jakarta kira-kira 2 jam, jane mek cedhak ning edyan tenan macete … dina minggu soale jare kancaku sing ngejaki dolan.

longlat-taman-buah-mekarsari
longlat-taman-buah-mekarsari

Pas mudhun saka kendaraan, nduwur gerbang akeh ucapan saka macem-macam bahasa … jan apike tenan kae. Njerone apik, eneng tugu kayu sing akeh ukir-ukiran bali kayane, nek ndelok saka bentuke, aku mung mbedhek, udu ahli ukiran soale.

Neruske laku, numpak sepur-sepuran sing asline mobil, tekan kebun woh melon sing warnane kuning, pas jajal sing gratisan, legi banget, adem mak nyess … eneng lho sing dibentuk kaya ati ngono

woh-melon-kuning-legi
woh-melon-kuning-legi

About Gagak Rimang

Kumpulane wong-wong sing seneng mlaku-mlaku, ndeloki panggonan sing nyenengke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *