Breaking News
Home / Nglaras / Susuh manuk

Susuh manuk

Kayane jaman cilikku disik, isih akeh manuk sing do menclok nang pager ngarep omah, ning bareng komplek perumahane mulai dadi gede, wit-witane mulai do ilang ditegori, semak-semak ugo do mulai dibabati, sing nduwur gunung cilik mburi omah mulai dadi omah-omah anyar … wis jarang banget aku krungu suara manuk cuit cuit …

Untunge plataran daleme bapakku, ditanduri wit macem-macem, nganti aku pas resik-resik nemu susuh manuk hahaha, seneng ae ndeloki, meh tak cedhaki jane, ning wedi nek mengko susuhe rusak utawa ndoge jiglok, eman-eman, mesakke manuke.

Akhire yo mung tak poto ae, ge kenang-kenangan …

About Wong Semarang

Check Also

Mie Ayam

Mie Ayam

Mie Ayam … sapa sih wong indonesia sing ora reti panganan iki ? Nek ora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *