Breaking News
Home / Nyamikan / Sukun goreng anget

About Gudeg Bu Parjan

Kumpulane wong-wong sing seneng nggatekake apa sing dipangan, karepe meh tiru-tiru pak bondan ngono

Check Also

Sate pithik gendongan

Sate pithik gendongan

Ngesuk-ngesuk ngene eneng embok-embok nggendong bakul karo sirahe nyunggi panci cilik, pas tak takoni, sadean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *