Breaking News
Home / Nyamikan / Srabi Notosuman

Srabi Notosuman

Awan-awan mlaku mlaku nang Semarang…eh kok ndilalah ketemu panganan sing wis sue tak kangeni yoiku srabi. Nek nang omahku Jakarta srabi ki rasane ora podo karo srabi Solo notosuman. Nek srabi nang jakarta utowo bandung ngarani ne surabi lan isine wis akeh variasine. jare sing bakul ben matuk karo “selera pasar”, yo sah-sah wae sih. Nanging nek aku luwih seneng karo sing iseh asli alias orisinil, yo srabi notosuman kui pilihane. digawe saka beras, santen, gulo, uyah, lan godhong pandan. toko srabi notosuman sing tak parani wingi ki ra pati gedhe panggonanne anane nang pinggir dalan majapahit no.86 Semarang wetan (Timur). nek jare bakule ana siji neh nang dalan kaligarang no.8A. Semarang kulon (Barat). Regane yo ra pati larang sijine 2.300 repis, ono rasa coklat karo putih , nek putih ki luwih gurih jare ilatku. yo lumayan ge ngobati kangen ku marang jajanan pas jaman cilik ku biyen

About Denok Deblong

Check Also

Sate pithik gendongan

Sate pithik gendongan

Ngesuk-ngesuk ngene eneng embok-embok nggendong bakul karo sirahe nyunggi panci cilik, pas tak takoni, sadean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *