Breaking News
Home / Nyamikan / Soto seger mbak ndut

Soto seger mbak ndut

Nek tuku soto, mbuh soto ayam, soto sapi, kebo utawa liya-liyane, kaya soto betawi, soto sokaraja / sroto, kayane regane aku durung nate weruh sak ngisore 8000 repis, nek sak wetara taun, misale sak durunge taun 2000 ya isih eneng sih … ning jama siki kayane luwih saka sepuluh ewu.

Ladalah, pas liwat sekaran, iki ra sengoho ndelok soto … arane soto seger mbak ndut, rong ewu repis cah! Apa tumon ? Meh mampir lha kok kebak temen, rasido, mek bablas ning sempet tak poto … Suk neh pas liwat tak jajal, meh ngrasakne soto sing regane pada karo sekali parkir mobil ki hahaha

cuthel

About Gudeg Bu Parjan

Kumpulane wong-wong sing seneng nggatekake apa sing dipangan, karepe meh tiru-tiru pak bondan ngono

Check Also

Sate pithik gendongan

Sate pithik gendongan

Ngesuk-ngesuk ngene eneng embok-embok nggendong bakul karo sirahe nyunggi panci cilik, pas tak takoni, sadean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *