Breaking News
Home / Nyamikan / Rujak bebeg

Rujak bebeg

Rujak utawa lotis, aku wis kulina mangan, woh-wohan seger dirajang terus disambeli, pedes legi seger … mantep nek pas awan-awan. Lha pas dolan nang¬†propinsi Jawa Barat, uga nang Jakarta, nemu rujak sing woh-wohane digebuki, dipenyet-penyeti nang cowek bentuke lonjong ngono, bak buk, tak tuk tak tuk munine pas mase sing tak undang bang, kaya wong-wong kene biasa ngarani wong liya.

Rujake arane rujak bebeg, rasane jane ora patio beda karo rujak sing biasa tak tuku, mung eneng tambahan sambel ireng, kaya petis. Nek pas mampir rumah makan utawa restoran, kayane ora tau nemoni, iki pas leren-leren kesel nyupir, eneng sing liwat tak undang wae … ngiras ngisor wit-witan sing adem.

About Gudeg Bu Parjan

Kumpulane wong-wong sing seneng nggatekake apa sing dipangan, karepe meh tiru-tiru pak bondan ngono

Check Also

Cilok utawa penthol cilat

Cilok utawa penthol cilat

Iki mau mas nongkrong ngarep omah, bar bali dolan, eneng bakul sing kayane kok agi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *