Breaking News
Home / Pawarta / Puntung rokok marakke kobongan

Puntung rokok marakke kobongan

Gudang kertas nang dalan raya pagongan dukuhturi, slawi kobongan jumat wingi. Gudange kala iku pas agi eneng bongkaran, lagi ngepak-epak bongkokan kertas lan kerdus bekas. Wong sekitare, sak desa wis age-age ngundhang blangwir, dadine kobongane cepet iso rampung.
Untunge ora eneng kurban nyawa menungsa, nek bandha lagi dietung-etung karo sing duwe.

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Garukan bakul pkl nang pleburan

Bakul-bakul (pkl) ning daerah pleburan semarang, cedhak kampus undip ngisor, semarang kaget ujug-ujug eneng penertiban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *