Breaking News
Home / Pawarta / pedange kanjeng nabi Muhammad SAW

pedange kanjeng nabi Muhammad SAW

Wis tahu weruh pedange kanjeng nabi Muhammad SAW durung ? Nek arep reti, dolan wae nang masjid Baiturrahman, simpanglima Semarang. Ning sayang, jare iku mung replikane, udu asline. Isih rame lho acarane, tekan tanggal 11 desember 2015 mengko, sih eneng waktu saka dina ikilah.
Mlebu, mbayar limolas ewu, acarane kanggo menambah syiar islam nang semarang.
Miturut berita lan info, acara iku uga eneng nang kutha Surabaya lan Jogjakarta.

mau-lihat-pedang-nabi-dan-sandal-sahabat-ada-di-masjid-baiturrahman
foto di jupuk saka web tribun jateng

 

About Werkudara Kribo

Kumpulane para programmer lan sysad, pokoke wong sing milih ngotak-atik komputer timbang dolan karo pacare

Check Also

Garukan bakul pkl nang pleburan

Bakul-bakul (pkl) ning daerah pleburan semarang, cedhak kampus undip ngisor, semarang kaget ujug-ujug eneng penertiban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *