Breaking News
Home / Sambat / Panganan Angkringan

Panganan Angkringan

Wektu kuliah biyen, nek bengi-bengi bar wayahe isak, sok ngiras wedhangan, nang warung angringan. Bakule yo nganti apal, sapa-sapa ae sing kerep teka. Regane? Bandingke karo warteg lumayan maregi lah kanggone cah kostan, angger mangane yo ora umpak-umpakan isih kuat lah.

Pas saiki mara nang warung angkringan, panganan angkringan yo ora akeh bedane, isih kaya jaman kae, gorengan, sego kucing, susu jahe, jahe anget. Ning regane beda je, panggonane barang wis malah kaya restoran gede, lesehan barang. Ora guyub kaya biyen, nek meh ngobrol karo bakule kayane ora iso, lha panggonane ae adoh ngono

Jaman wis berubah ya …

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *