Breaking News
Home / Pawarta / Pak presiden Jokowi nyetujoni mbenakne gedung Mapolda Jateng 100 milyar rupiah

Pak presiden Jokowi nyetujoni mbenakne gedung Mapolda Jateng 100 milyar rupiah

Kepulisian Jateng wis gawe rencana mbenakne gedung mapolda sing wingenane kobong ndek tanggal 30 September kepungkur, ragade kira-kira 100 milyar lan pak presiden uga uwis setuju.

Mantri PAN-RB, bapak Yuddy Chrisnandi ngandakne bab iku mau pas dolan menyang kantor mapolda sing kas kobongan.
Sumber danane saka APBN, rencanane gedung bakal dibongkar total digawe luwih temata apik timbang sing lawas.

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Puntung rokok marakke kobongan

Gudang kertas nang dalan raya pagongan dukuhturi, slawi kobongan jumat wingi. Gudange kala iku pas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *