Breaking News
Home / Guyonan / Paitun lan Paidi

Paitun lan Paidi

Paitun, batur nang omah gede disrengeni juragane, gara2 mecahke pot kembang sing regane larang. Juragan wedok muni-muni suwe, nganti kupinge paitun abang ireng.
Suwe-suwe dekne ora tahan maneh, akhire wangsulan

“ndara putri, sak ora-orane kula taksih luwih penak timbang panjenengan ning kasur”, munine karo besengut, mecucu nahan sebel.

Ndarane putri tambah anyele ning uga penasaran, karo omongane bature mau.

“Sapa kui mau sing ngomong ? bojoku yo ??” karo matane mendelik

Paitun wangsulan cekak … “sanes ndara, tapi paidi, supire bapak …”

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Guyonan Sore …

Petruk mesen mangan karo Paijo, sing ladhen nang warteg. Paijo nggawa mangan pesenane petruk, terus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *