Breaking News
Home / Pawarta / Kutha Jepara keneng lindu

Kutha Jepara keneng lindu

Ngesuk-esuk mau, nang jepara eneng lindu, sing kekuwatane 5.1 nang skalara richter. Alhamdulillah, ora nyebabake tsunami lan uga ora eneng kurban menungsa. Panggonan asale lindu antarane daerah benteng portugis tekan pulai mandalika.

Sing kena lindu, Desa Banyumanik, Ujungwatu, Clering, Tulakan lan Bandungharjo kecamatan Donorojo, Jepara. Jare tembok mesjid nganti mlethek-mlethek, keramike nganti pada mrotholi, omah warga uga pada wae.

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Garukan bakul pkl nang pleburan

Bakul-bakul (pkl) ning daerah pleburan semarang, cedhak kampus undip ngisor, semarang kaget ujug-ujug eneng penertiban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *