Breaking News
Home / Guyonan / Kucing turu

About Gagak Rimang

Kumpulane wong-wong sing seneng mlaku-mlaku, ndeloki panggonan sing nyenengke

Check Also

Guyonan Sore …

Petruk mesen mangan karo Paijo, sing ladhen nang warteg. Paijo nggawa mangan pesenane petruk, terus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *