Breaking News
Home / Tetukon / Kerajinan marmer

Kerajinan marmer

Seneng karo kerajinan marmer ? Misale meja, barang-barang cilik kanggo pajangan nang meja tamu, meja dahar, dapur utawa meja kerja. Lha nang purwokerto eneng lho, asli lokal tenan. Barange lumayan rapi, ora nguciwani, wis tau dolan ndelok-ndelok barange uga.

kerajinan-marmer
kerajinan marmer

eneng contone uga, entuk brosure sak paket ki

daun-meja
daun meja

iki uga

patung-jaran
patung-jaran

 

 

 

 

About Burisrawa Kalem

Kumpulane wong sing nulis barang-barang dol tinuku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *