Breaking News
Home / Guyonan / Kalong lagi diare

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Guyonan Sore …

Petruk mesen mangan karo Paijo, sing ladhen nang warteg. Paijo nggawa mangan pesenane petruk, terus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *