Breaking News
Home / Pawarta / Kacilakaan montor mabur Aviastar

Kacilakaan montor mabur Aviastar

Miturut pawarta, montor mabur Aviastar ilang pas mlaku saka Masamba, Luwu Utara jumuah tanggal 2 oktober kepungkur.

Bapak Kapolres Luwu, Sulselbar AKBP Alex Yudiswan ngomong nek saiki agi telu layon sing wis ketemu, evakuasi arep dilaksanakake sakwise panggonan jigloke pesawat wis konangan. Bapak Marsekal Madya F. Henry Bambang Soelistyo, yaiku ketuane SAR negara Indonesia, ngandakake nek montor mabur Aviastar MV 7503 wis ketemu dina senin iki ning Desa Ulu Salu, Latimojong Luwu.

Gambar remukan montor mabure sing anggawa 7 penumpang lan 3 awake wis eneng, pulisi-pulisi wis cemepak kabeh nang panggonan, padha sing nemokne remukan montor mabur mau.

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Puntung rokok marakke kobongan

Gudang kertas nang dalan raya pagongan dukuhturi, slawi kobongan jumat wingi. Gudange kala iku pas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *