Breaking News
Home / Teknologi / Hape merk cina

Hape merk cina

Wis tau tuku hape merk cina utawa hape lokal? Sing sak janeki saka cina, mung dilabeli merk lokal wae ben ketok nek asli saka lokal … ben ketok sok lokal, sok njawani lan sak pinunggale.
Kayata misale mito, sing saiki agi lucu-lucune ngetoke table mito T35, sing ndadak inden disik, dadine ndokok duit sik, ning tablete durung diterke, isih nunggu sak wetara.
AKu wis tau tuku hape cina, merk e elzio, suarane cempreng, nang kuping mbengung, ning regane … murahe cen tenan, iku tahun 2009an kepungkur, regane hape liyane isih duwure sak yuta, mung iso ge sms karo tilpun tok, durung iso ge maen game, ha wong isih symbian je. Wis kapok nek saiki tuku maneh, janeki kurup pora yo tuku hape lokal ki?

About Gagak Rimang

Kumpulane wong-wong sing seneng mlaku-mlaku, ndeloki panggonan sing nyenengke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *