Breaking News
Home / Pawarta / Garukan bakul pkl nang pleburan

Garukan bakul pkl nang pleburan

Bakul-bakul (pkl) ning daerah pleburan semarang, cedhak kampus undip ngisor, semarang kaget ujug-ujug eneng penertiban saka Linmas Kota Semarang.
Soale akeh lapuran saka masyarakat, nek bakul2 do ora tertib, ora resikan lan seneng ninggalke grobake, kudune saka aturan perda, grobak kudu digawa bali.

Jane wis pada dielingke, ning merga ora tau digugu akhire petugas-petugas satpol pp meksa ngresiki lan njukuti peksa kabeh pirantine, kaya grobak, ceret, panci lan alat masak liyane. Tujuane ben resik, dadi panggonane tetep iso resik lan asri, wangun dideleng.

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Puntung rokok marakke kobongan

Gudang kertas nang dalan raya pagongan dukuhturi, slawi kobongan jumat wingi. Gudange kala iku pas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *