Breaking News
Home / Nglaras / Dina santri nasional

Dina santri nasional

Dina iki, tanggal 22 oktober dina santri nasional, ning udu tanggal abang tibake. Nek tanggalan abang, dina prei kan lumayan tenan iso leren sedina hehehe
Ning janeki rada gumun, kok eneng hari santri barang ki napa? Bukane santri iku pilihan urip ya, meh pingin didikane pie? Yo terserah-serah ae sih, iki mung pandelenganku dewe.

Pondok pesantren saiki esik akeh, esih eneng tekan suk-suk uga, aku yakin banget kok. Muga-muga ae, esih dina santri iki ora mung nggo guyonan, ora nggo gaya-gayanan tok ae, ning dienggo patokan nek santri-santri tetep ngeluri Islam sing bener.

About Anoman Gondrong

Kumpulane wong-wong sing senengane guneman ukara bab lingkungan sekitar

Check Also

Mie Ayam

Mie Ayam

Mie Ayam … sapa sih wong indonesia sing ora reti panganan iki ? Nek ora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *