Breaking News
Home / Nyamikan / Cilok utawa penthol cilat

Cilok utawa penthol cilat

Iki mau mas nongkrong ngarep omah, bar bali dolan, eneng bakul sing kayane kok agi reti sepisan, pingin weruh ae, tak undang, bentuke kaya bakso ning kok ora ting ting nuthuki mangkok, somay ora nuthuki piring ya … lah jebule bakul penthol cilat, cilok nek arane jawa barat

Rasane, gurih2 kelet, gudhal builder pokoke hahhaha … ning, nek ngesuk liwat maneh, aku mesti tuku maneh, iki ae entek rong piring, nek misale ora isin karo ponakan aku meh namah maneh janeki heheheh … kelingan jaman cilikan biyen, somay sing rasane mung pati thok

Bab rega, jan ora umum … limang ewu repis … murah tho ? Nang kene, arane cilok utawa penthol cilat nek saka ponakan karo kanca-kancane sing esih nang sekolah dasar.

About Gudeg Bu Parjan

Kumpulane wong-wong sing seneng nggatekake apa sing dipangan, karepe meh tiru-tiru pak bondan ngono

Check Also

Sate pithik gendongan

Sate pithik gendongan

Ngesuk-ngesuk ngene eneng embok-embok nggendong bakul karo sirahe nyunggi panci cilik, pas tak takoni, sadean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *