Breaking News
Home / Tetukon

Tetukon

Kerajinan marmer

Kerajinan marmer 1

Seneng karo kerajinan marmer ? Misale meja, barang-barang cilik kanggo pajangan nang meja tamu, meja dahar, dapur utawa meja kerja. Lha nang purwokerto eneng lho, asli lokal tenan. Barange lumayan rapi, ora nguciwani, wis tau dolan ndelok-ndelok barange uga. eneng contone uga, entuk brosure sak paket ki iki uga   …

Read More »

Wedang kupat khas purbalingga

Wedang kupat khas purbalingga

Wis nate ngrasakne wedang kupat khas purbalingga durung ? Kayane nek laire nang daerah banyumas, mesti reti ya … wingi pas dolan nang nggone kanca lawas, disuguhi, rasane pertamane rada aneh, teh, nanging kaya ana rasa-rasa pie, sing enak hehehe Cocok bener disruput karo udud, nyamikane tempe mendoan anget, jaaannn …

Read More »