Breaking News
Home / Teknologi

Teknologi

Ngrungokne lagu saka gadget

Ngrungokne lagu saka gadget

Misale nate ngrungkne lagu, musik saka tape deck, sing isih nganggo kaset utawa cd, sing isine sak album biasane sepuluh kadang rolas lagu, nek meh milih lagu sing disenengi kudu mejet-mejet maju mundur, nek cd isih mending, kali mejet, cepet, lha nek kaset … ndadak di stop disik terus dicepetke, …

Read More »

Hape merk cina

Hape merk cina

Wis tau tuku hape merk cina utawa hape lokal? Sing sak janeki saka cina, mung dilabeli merk lokal wae ben ketok nek asli saka lokal … ben ketok sok lokal, sok njawani lan sak pinunggale. Kayata misale mito, sing saiki agi lucu-lucune ngetoke table mito T35, sing ndadak inden disik, …

Read More »

Ngolah data-data sing gedhe banget

Ngolah data-data sing gedhe banget 1

Sampean wis nate ngrasakne jaman tahun 90an ra, ngitung, nyimpen data isih nganggo disket sing isine mung 360 kb ? Hahahaha … katon tuweke yo sing nulis .. yo wis ben, pancen wis tuwo kok. Eling banget, nyimpen nganggo dbase, nek datane wis meh sa yuta, tabele kerep banget rusak, …

Read More »

Warnet cilik sing lumayan cepet internete

Warnet cilik sing lumayan cepet internete

Ra sengaja pas dolan-dolan, muter2 ae nunggang motor, terus leren tuku ngombe nang warung, tibake warunge sisan eneng warnete. Yowis, leren sisan nganggo warnet, iso bukak web, ngecek emailku ki. Tak jajal, iseng2 ae ngecek donlote, sepira cepete … lha … ha kok banter … yo seneng banget Aku golek2 …

Read More »