Breaking News
Home / Sambat

Sambat

Panganan Angkringan

Panganan Angkringan

Wektu kuliah biyen, nek bengi-bengi bar wayahe isak, sok ngiras wedhangan, nang warung angringan. Bakule yo nganti apal, sapa-sapa ae sing kerep teka. Regane? Bandingke karo warteg lumayan maregi lah kanggone cah kostan, angger mangane yo ora umpak-umpakan isih kuat lah. Pas saiki mara nang warung angkringan, panganan angkringan yo …

Read More »