Breaking News
Home / Plesiran

Plesiran

Mancing nang Blater

Mancing nang Blater 1

Wis sue ra tau mancing kok ujug-ujug kepingin mangan iwak pancingan..ndilalah ponakanku kok yo kepingin mancing akhire sepakat mancing nang Blater nang nggone pak Harno juragan pancingan sing wis terkenal. nang sekitaranne kolam pancingan pak Harno ki yo akeh kolam pancingan liane, nek kok aku luwih sreg nang pak Harno …

Read More »

Taman woh-wohan mekarsari

Taman woh-wohan mekarsari 2

Taman woh-wohan mekarsari, nang daerah kutha bekasi, jawa barat, sayang nggone rada panas, nanging resik lan asri, ora akeh anak gajah alias bledug hehehe. Saka jakarta kira-kira 2 jam, jane mek cedhak ning edyan tenan macete … dina minggu soale jare kancaku sing ngejaki dolan. Pas mudhun saka kendaraan, nduwur …

Read More »