Breaking News
Home / Jupukan

Jupukan

Wolak Walike Jaman

Nglarastenan – Bar mangan sego thiwul jangan tahu tempe di lodeh khas Wonogiren, gerih goreng lan kahiring swara penyanyi kang nembang tembang “Wedi Karo Bojomu” katon mak cles. Opo maneh kahanan mau kumpul bareng kadang mitra sing akeh-akahe sedulur perantauan lan suasana pinggir danau kang asri, tambah marahi betah. Srengenge …

Read More »

Ilang Jawane

APA bener wong Jawa iku bakal ilang Jawane? Ilang Jawane tegese ilang sifat-sifat lan kepribadian kejawaane. Yen wis ilang Jawane kaya-kaya ya wis dudu wong Jawa maneh. Banjur wong Jawa iku dadi wong sing kaya apa? Wong Jawa diarani Jawa amarga nduweni sifat lan ciri-ciri tinartu. Upamane: wong Jawa iku …

Read More »