Breaking News
Home / Guyonan

Guyonan

Kalong lagi diare

Kalong lagi diare

Eneng loro kalong lagi konkow-kongkow, ning lha wong jenenge kalong, yo ndase nang ngisor ngono kae. Salah sijine ngomong, “long, koe kok katon lagi sedih, apa lagi kelingan jaman susahmu apa yo ?”, pitakone. Sing sijine jawab “iyo ki kang, kelingan pas aku mencret wingenane”

Read More »

Bapakku pelit !

Bapakku pelit !

Pas nang sekolahan, guru tk takok karo muride bab matematika Guru : “nek koe punya duit sewu, terus njaluk bapakmu sewu, duitmu bakal dadai pira le ? Murid : “tetep wae sewu pak” Guru : “Lah, yo ora ngono, salah kui le, jajal diitung maneh” Murid : “uwis tak etung …

Read More »

Kucing turu

Kucing turu

Kesel bali kerja … lha kok kasurku wis eneng sing nuroni ki pie jal ? hahahaha turune lucu nemen ki … jebule kucing turu iku lucu yo hahahah

Read More »

Paitun lan Paidi

Paitun, batur nang omah gede disrengeni juragane, gara2 mecahke pot kembang sing regane larang. Juragan wedok muni-muni suwe, nganti kupinge paitun abang ireng. Suwe-suwe dekne ora tahan maneh, akhire wangsulan “ndara putri, sak ora-orane kula taksih luwih penak timbang panjenengan ning kasur”, munine karo besengut, mecucu nahan sebel. Ndarane putri …

Read More »

Guyonan Sore …

Petruk mesen mangan karo Paijo, sing ladhen nang warteg. Paijo nggawa mangan pesenane petruk, terus di dokok nang meja. Let sedheluk, petruk mbengok karo paijo “kang, lha ini kok eneng laler ijo gedene sak tawon nang segaku ki jaann” Paijo mung wangsulan cekak, “nek mung meh nambah sega rasah mbengok, …

Read More »