Breaking News
Home / Guyonan / Bapakku pelit !

Bapakku pelit !

Pas nang sekolahan, guru tk takok karo muride bab matematika
Guru : “nek koe punya duit sewu, terus njaluk bapakmu sewu, duitmu bakal dadai pira le ?
Murid : “tetep wae sewu pak”
Guru : “Lah, yo ora ngono, salah kui le, jajal diitung maneh”
Murid : “uwis tak etung pak, tetep sewu kok”
Guru : “wah, koe kudu sinau luwih sregep ya”
Murid : “pak guru mesti ora kenal bapakku yo … pelite pol!”

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Guyonan Sore …

Petruk mesen mangan karo Paijo, sing ladhen nang warteg. Paijo nggawa mangan pesenane petruk, terus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *