Breaking News
Home / Gagak Rimang

Gagak Rimang

Kumpulane wong-wong sing seneng mlaku-mlaku, ndeloki panggonan sing nyenengke

Pasar Imlek Semawis Semarang

Pasar Imlek Semawis Semarang

Kemis bengi , tanggal 4 Pebruari 2016 gubernur Jateng Ganjar Pranowo lan ibu gubernur, ketua kadin jateng Kukrit Suryo Wicaksono, ketua Kopi Semawis Harjanto Halim, Pj walikota Semarang Tavip Supriyanto, walikota lan wakil walikota Semarang kepilih Hendrar Prihadi lan Hevearita nabuh kencrengan nandani pembukaan Pasar Imlek Semawis (PIS) 2567 nang …

Read More »

Antarane kaset, cd karo online music

Antarane kaset, cd karo online music 2

Tahun 90an, nek mlaku-mlaku nang dalan, utawa dolan mall (mall ae yo ora akeh hahaha) kayane arang banget ndelok wong sing ndase gedeg-gedeg karo kupinge eneng kabele. Biyen paing top iku paling-paling walkman, lagune disimpen nang kaset, dadi njero tase akeh kaset, nek ora, yo mung diputer-puter tok nganti bosen. …

Read More »

Ngrungokne lagu saka gadget

Ngrungokne lagu saka gadget

Misale nate ngrungkne lagu, musik saka tape deck, sing isih nganggo kaset utawa cd, sing isine sak album biasane sepuluh kadang rolas lagu, nek meh milih lagu sing disenengi kudu mejet-mejet maju mundur, nek cd isih mending, kali mejet, cepet, lha nek kaset … ndadak di stop disik terus dicepetke, …

Read More »

Hape merk cina

Hape merk cina

Wis tau tuku hape merk cina utawa hape lokal? Sing sak janeki saka cina, mung dilabeli merk lokal wae ben ketok nek asli saka lokal … ben ketok sok lokal, sok njawani lan sak pinunggale. Kayata misale mito, sing saiki agi lucu-lucune ngetoke table mito T35, sing ndadak inden disik, …

Read More »

Mancing nang Blater

Mancing nang Blater 1

Wis sue ra tau mancing kok ujug-ujug kepingin mangan iwak pancingan..ndilalah ponakanku kok yo kepingin mancing akhire sepakat mancing nang Blater nang nggone pak Harno juragan pancingan sing wis terkenal. nang sekitaranne kolam pancingan pak Harno ki yo akeh kolam pancingan liane, nek kok aku luwih sreg nang pak Harno …

Read More »

Kucing turu

Kucing turu

Kesel bali kerja … lha kok kasurku wis eneng sing nuroni ki pie jal ? hahahaha turune lucu nemen ki … jebule kucing turu iku lucu yo hahahah

Read More »

Warnet cilik sing lumayan cepet internete

Warnet cilik sing lumayan cepet internete

Ra sengaja pas dolan-dolan, muter2 ae nunggang motor, terus leren tuku ngombe nang warung, tibake warunge sisan eneng warnete. Yowis, leren sisan nganggo warnet, iso bukak web, ngecek emailku ki. Tak jajal, iseng2 ae ngecek donlote, sepira cepete … lha … ha kok banter … yo seneng banget Aku golek2 …

Read More »

Taman woh-wohan mekarsari

Taman woh-wohan mekarsari 2

Taman woh-wohan mekarsari, nang daerah kutha bekasi, jawa barat, sayang nggone rada panas, nanging resik lan asri, ora akeh anak gajah alias bledug hehehe. Saka jakarta kira-kira 2 jam, jane mek cedhak ning edyan tenan macete … dina minggu soale jare kancaku sing ngejaki dolan. Pas mudhun saka kendaraan, nduwur …

Read More »