Breaking News
Home / Burisrawa Kalem

Burisrawa Kalem

Kumpulane wong sing nulis barang-barang dol tinuku

Mangan daging

Mangan daging

Agi ae maca berita saka media online, bab daging sing ora pantes dipangan menungsa isih didol. Terus tak cuba bukak-bukak web liyane, golek saka om gugel. We ladalah, lha kok akeh temen jebule ya? Pejabat sing ngurusi wae yo kerep razia, ning yo kok isih tetep eneng wae. BPOM yo …

Read More »

Bapak njaluk pulsa

Bapak njaluk pulsa

Saiki agi usum-usume kasus nang donyaning politik, “papa minta saham” sing kira-kira basa jawane “Bapak njaluk saham”, gara-gara lapurane pak mentri sudirman said, bab freeport. Ora meh bahas bab iku, uwis akeh beritane nang ngendi-ngendi, koran, apa maneh blog, forum-forum wis lah akeh pokoke. Luwih seneng nek tak arani wae …

Read More »

Balapan liar

Balapan liar

nguengg … nguueenngggg …. jiaannn munyuk tenan !! Bengi-bengi, lagi kas bali kerja sak untarane jam sewelasan bengi, bar setopan lampu bangjo, dalane ditutup, dipalangi karo motor-motor. Iki eneng apa to jane? Lha jebule … dienggo balapan! edyan pora? Terus dalane kan mandeg, raiso liwat, padahal bangjone wis ijo, sing …

Read More »

Kerajinan marmer

Kerajinan marmer 1

Seneng karo kerajinan marmer ? Misale meja, barang-barang cilik kanggo pajangan nang meja tamu, meja dahar, dapur utawa meja kerja. Lha nang purwokerto eneng lho, asli lokal tenan. Barange lumayan rapi, ora nguciwani, wis tau dolan ndelok-ndelok barange uga. eneng contone uga, entuk brosure sak paket ki iki uga   …

Read More »

Wedang kupat khas purbalingga

Wedang kupat khas purbalingga

Wis nate ngrasakne wedang kupat khas purbalingga durung ? Kayane nek laire nang daerah banyumas, mesti reti ya … wingi pas dolan nang nggone kanca lawas, disuguhi, rasane pertamane rada aneh, teh, nanging kaya ana rasa-rasa pie, sing enak hehehe Cocok bener disruput karo udud, nyamikane tempe mendoan anget, jaaannn …

Read More »