Breaking News
Home / Denok Deblong

Denok Deblong

Srabi Notosuman

srabi-notosuman

Awan-awan mlaku mlaku nang Semarang…eh kok ndilalah ketemu panganan sing wis sue tak kangeni yoiku srabi. Nek nang omahku Jakarta srabi ki rasane ora podo karo srabi Solo notosuman. Nek srabi nang jakarta utowo bandung ngarani ne surabi lan isine wis akeh variasine. jare sing bakul ben matuk karo “selera …

Read More »