Breaking News
Home / Mahesa Jenar (page 2)

Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Paitun lan Paidi

Paitun, batur nang omah gede disrengeni juragane, gara2 mecahke pot kembang sing regane larang. Juragan wedok muni-muni suwe, nganti kupinge paitun abang ireng. Suwe-suwe dekne ora tahan maneh, akhire wangsulan “ndara putri, sak ora-orane kula taksih luwih penak timbang panjenengan ning kasur”, munine karo besengut, mecucu nahan sebel. Ndarane putri …

Read More »

Guyonan Sore …

Petruk mesen mangan karo Paijo, sing ladhen nang warteg. Paijo nggawa mangan pesenane petruk, terus di dokok nang meja. Let sedheluk, petruk mbengok karo paijo “kang, lha ini kok eneng laler ijo gedene sak tawon nang segaku ki jaann” Paijo mung wangsulan cekak, “nek mung meh nambah sega rasah mbengok, …

Read More »

Atlit gantole kecanthol spanduk pilkada

Gara-gara angin sing banter tur arahe ora karuan, akeh atlet sing pada kapiran lan kepeksa mendarat nang sak entuke panggonan. Saka 49 mung eneng 20 atlet sing kasil mendarat yang panggonan sing becik, ning lapangan desa Duren, Bandungan, sing liyane embuh ora keruan mendarate. Telung atlet sing awake tatu babak …

Read More »

Kacilakaan montor mabur Aviastar

Miturut pawarta, montor mabur Aviastar ilang pas mlaku saka Masamba, Luwu Utara jumuah tanggal 2 oktober kepungkur. Bapak Kapolres Luwu, Sulselbar AKBP Alex Yudiswan ngomong nek saiki agi telu layon sing wis ketemu, evakuasi arep dilaksanakake sakwise panggonan jigloke pesawat wis konangan. Bapak Marsekal Madya F. Henry Bambang Soelistyo, yaiku …

Read More »