Breaking News
Home / Pawarta / Atlit gantole kecanthol spanduk pilkada

Atlit gantole kecanthol spanduk pilkada

Gara-gara angin sing banter tur arahe ora karuan, akeh atlet sing pada kapiran lan kepeksa mendarat nang sak entuke panggonan.
Saka 49 mung eneng 20 atlet sing kasil mendarat yang panggonan sing becik, ning lapangan desa Duren, Bandungan, sing liyane embuh ora keruan mendarate.
Telung atlet sing awake tatu babak bundhas.

Eneng sing malah toklek balunge gara2 kesaput angin sing banter, pas meh tekan lemah ujug-ujug eneng angin banter dadi munggah maneh, terus tiba mak gusrak nang lemah.
Uga eneng sing malah nabrak spanduk kampanye pilkada lan nyungslep nang kabel tilpun.

About Mahesa Jenar

Kumpulane wong-wong sing gaweyane ngopeni web, ben ora ngasal ngisine

Check Also

Puntung rokok marakke kobongan

Gudang kertas nang dalan raya pagongan dukuhturi, slawi kobongan jumat wingi. Gudange kala iku pas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *