Breaking News
Home / Nglaras / Antarane kaset, cd karo online music

Antarane kaset, cd karo online music

Tahun 90an, nek mlaku-mlaku nang dalan, utawa dolan mall (mall ae yo ora akeh hahaha) kayane arang banget ndelok wong sing ndase gedeg-gedeg karo kupinge eneng kabele. Biyen paing top iku paling-paling walkman, lagune disimpen nang kaset, dadi njero tase akeh kaset, nek ora, yo mung diputer-puter tok nganti bosen. Sing rada luwih canggih sithik, disc man, isine pada kaya kaset ning suarane luwih apik tur ora sah diputer nek nek meh ganti lagu.

Bandingke jaman saiki, suarane luwih apik saka discman, bentuke luwih cilik, luwih enteng, isine uga luwih akeh. ipod sing asli utawa sing merk-merk lokal sing regane mung seket ewu suarane yo wis mayan kok. Hape barang yo wis mantep, rasah tuku player. Lagune? Kari download, kari milih, tuku utawa bajakan, gumantung saka wonge dewe

Nek akon milih, antarane kaset, cd karo online music jane aku luwih milih kaset, soale iso dienggo koleksi, lha nek download meh koleksi apane ?
Yowis lah, memang donyane wis beda, kudu ndelok kasunyatan …

About Gagak Rimang

Kumpulane wong-wong sing seneng mlaku-mlaku, ndeloki panggonan sing nyenengke

Check Also

Bapak njaluk pulsa

Bapak njaluk pulsa

Saiki agi usum-usume kasus nang donyaning politik, “papa minta saham” sing kira-kira basa jawane “Bapak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *